Dit kregen wij van Landelijke Demonstratie 2013 toegestuurd. Het verhaal wordt alsmaar schrijnender. Tevens roept dit gezin op om samen in actie te komen. Dit is nu de stand van zaken: 

Om de situatie van ons gezin wat al in de media is vanwege de grote fouten met de kinderopvangtoeslag nog erger te maken, doet de belastingdienst er nu nog een schepje bovenop. De toeslagen van ons, de zorgtoeslag,de huurtoeslag en het kindgebonden budget worden verrekend. 

 

Lees meer: Verhaal: Fout door belastingdienst met schrijnende gevolgen gaat verder!

Op 20 mei 2014 hebben wij het artikel geplaatst:  Fout belastingdienst met schrijnende gevolgen. Dit is het vervolg van hoe tot nu verlopen is. Dit willen wij met iedereen delen. Het mag niet zo zijn dat hier niks mee gaat gebeuren.

Wij zijn het gezin met 7 kinderen en gedupeerd door de kinderopvangtoeslag. Inmiddels is ons faillissement een feit. We zijn dan ook erg druk met de politiek door de uitzendingen op Hart van Nederland. 

Lees meer: Vervolg: Fout belastingdienst met schrijnende gevolgen!

Dit schrijnende verhaal kregen wij toegezonden en willen wij heel graag delen met de wereld. Dit geeft duidelijk weer hoe mensen mede door ons belastingstelsel een crisis in worden geholpen. Dit overkomt vele mensen in Nederland.

 
Wij zijn een gezin met 7 kinderen in de leeftijd tussen de 10 jaar en 10 maanden. Waarvan 1 kindje een beperking heeft en de nodige zorg nodig heeft. We hebben een eigen bedrijf en voor onze kinderen hebben we voor als we aan het werk zijn gastouders bij ons aan huis die voor hun zorgen. Veilig in hun eigen omgeving met hun eigen spullen om zich heen.

Lees meer: Fout belastingdienst met schrijnende gevolgen!