De actie van een man kan soms vreemd uitpakken zo ook in het geval van Jerry. Een flyer met een oproep die meer dan 40.000 keer werd gedeeld. Op zich een mooi streven om iedereen de straat op te krijgen, de vraag die bij mij bleef hangen was waarom dat, verteld Jerry Agema ons zelf.

 

De reden dat ik begonnen ben met deze actie is omdat ik het zat ben dat er een hoop mensen in armoede leven en dat er op zo'n manier het geluk van het leven ontnomen word van een hoop mensen.maar niet alleen voor de mensen die in extreme armoede leven. Ook voor het feit dat alle kosten de pan uitgerezen zijn.De hardwerkende mensen moeten ook krom liggen elke maand om hun kosten te kunnen betalen. Kijk naar de huren, zorgverzekeringen, brandstof, Boodschappen en ga zo maar door. Het moet echt anders.

De regering melkt ons tot op het bot uit. Terwijl zei met bakken tegelijk het geld over de balk smijten. Is het niet naar Brussel. Dan zijn het wel subsidies die nergens op slaan. Of neem even als voorbeeld de JSF die ze aanschaffen. Er zijn Natuurlijk ook schijnboekhoudingen Waar miljarden verdwijnen, Maar daar heb ik helaas geen bewijzen voor. Ik geloof er voor de volle 100% in dat wij het in Nederland een stuk beter kunnen hebben. Ik ben geen politicus, dus ik kan uiteraard niet zeggen hoe precies Maar, dat het moet gebeuren is zeker. Daarom moeten wij als burgers nu eens samen laten horen wat we vinden. Al jaren hoor ik mensen overal in Nederland zeggen hoe de regering Nederland verpest. En er zijn al verschillende acties geweest Maar, helaas zonder resultaat.

Meestal kwamen er maar weinig mensen opdagen vandaar ook deze actie op 7 Maart. Ik wou geen veldje in een specifieke stad om naar toe te gaan Maar, iets wat door het hele land gebeurt. En waar iedereen aan mee kan doen zonder ver te hoeven reizen. Maar wat wel gehoord en gezien word, Heel simpel Alle wegen vast zetten. Eigenlijk is het vrij simpel. Wanneer iedereen die klaar is met de regering de auto of wat voor vervoermiddel ook stil zou zetten om 15:00 op 7 maart. Dan staan we allemaal even stil bij het feit dat er een ommekeer moet komen. Veel mensen zien het als een blokkade maar, zo zou ik het niet willen zien.

Ik ben van mening dat 90% van de bevolking klaar is met dit kabinet en hun systeem. Dus als wij allemaal willen dat het veranderd dan zouden we daar ook allemaal even de tijd voor moeten nemen, natuurlijk word het een chaos want voordat alles weer op gang komt zijn we wel weer even verder.  Er zullen dan openlijk vragen gesteld gaan worden over het feit dat Nederland zich heeft laten horen en vandaar worden er meer dingen bereikt. Misschien nieuwe verkiezingen, of een referendum. Ik weet niet wat voor gevolgen het zal hebben maar, wij moeten nu als 1 volk achter elkaar gaan staan En opstaan. Doe daarom op 7 maart mee voor je eigen toekomst. En dat van de generaties na ons. Het word tijd dat we gaan leven in plaats van gebruikt te worden als slaaf.

Met vriendelijke groet,

Jerry Agema.

Joomla templates by a4joomla