De Nederlandse politiek, ... Ik word er een beetje verdrietig van. Dat kijken naar de centen en zich profileren tot de elite.

It's a ''bloody shame'' dat deze heren de taak hebben om het volk te vertegenwoordigen. Een Partij van de Arbeid die zich bezighoudt met een Participatiewet, maar anderzijds mensen indirect stimuleert het bootje van de WW in te stappen. In deze vaart gaan we met onze ''VOC-schepen'' naar andere landen met een 5e colonne van Ondernemers daar de Economie stimuleren door goedkopere arbeiders te verkrijgen.

Hoe kan je dit geloven? Groningen wordt sinds de jaren '60 uitgemergeld, Heineken vertrok naar de VS en Unilever kan niet opboksen tegen Monsanto. Wij zijn als eindgebruiker en consument verantwoordelijk voor deze daden. Dat wij de excentriek hoge belastingen moeten betalen, dat ''Den Haag'' zich bezighoudt met een visieloos regeringsbeleid: Hoe komen we erbij, hoe komen we erbij om dit toe te laten?

Mensen waar gaat het dan over? Gaat het om, de economie te stimuleren door bedrijven te laten gaan naar het buitenland en de binnenlandse bedrijven zichzelf te laten storten in foutief management? De schandalen, de corruptie, de VVD'ers in de gemeenteraden: Het mag ons niet genoeg worden.

Ons land wordt niet gestimuleerd, maar indirect wel de verwaarlozing van onze maatschappij. Op straat word je beroofd, uitgescholden en geslagen, omdat je een christen bent. Nee, het zijn niet alleen Marokkanen of Turken. Het zijn de ouderen en jongeren die geen structuur hebben gehad. Ze overleven op deze manier om zich te behoeden voor hun straf en het opgeven van hun ''cultuur''.

U bent het zat, Nederland is het zat. Dit moet ophouden!

Joomla templates by a4joomla