Afgelopen zaterdag 1 maart 2014 heeft Rotterdam in opstand een demonstratie georganiseerd op de Coolsingel te Rotterdam . Dit was een demonstratie tegen het huidig beleid van onze regering en de EU. Op deze demonstratie waren een enkele honderd mensen aanwezig. Een teamlid van Landelijke Demonstratie 2013 is met Jerry Agema afgereisd naar Rotterdam alwaar ze beide de menigte hebben toegesproken.

Wij zijn te dom:

Welkom iedereen hier op de Coolsingel in Rotterdam.

Ik wilde eerst wat anders zeggen maar ik denk dat dit beter is ik zal er geen doekjes om winden, dus ik zeg het maar gewoon.

Ik ben boos en wel om een aantal dingen:

Ik kreeg een paar weken terug een artikel onder ogen van dhr Timmermans (PvdA) waarin u allen Dom werd genoemd, Ja u allen bent achterlijk, nogmaals dat zijn niet mijn woorden maar die van de minister van buitenlandse zaken. Het ging over referenda en de doorsnee Nederlander zou daar te dom voor zijn. Op zich best raar dat die nederlander wel slim genoeg is om te stemmen bij verkiezingen. Op zich is het ook helemaal niet zo erg om dom genoemd te worden want de wijsheid van domme mensen kan best wel tot uiting komen, zodat we ons realiseren dat we eigenlijk wel genoeg hebben van de PvdA.
Ik realiseer me dat we kiesvee zijn geworden, we mogen stemmen en daarna moeten vier jaar onze mond houden. Kortom netjes opzitten en pootjes geven.

Ik ben boos.

Boos op Klijnsma ook PvdA de vrouw heeft het talent ontwikkeld om van een arbeiderspartij iets heel anders te maken, namelijk een Partij van de Armoede. In haar bezuinigingsdrift heeft ze het klaar gespeeld om het complete sociale stelsel uit te kleden. In Brussel werd de klok geluid omdat ons stelsel te duur zou zijn en ze heeft dan ook maar gebruik gemaakt van het feit dat iemand die in de bijstand zit , dat zijn of haar eigen schuld is.
Ons wordt het beeld opgedrongen dat de bijstandstrekker dit voor zn plezier doet, voor zn plezier zijn hand op houd. Voor het gemak wordt dan maar even niet gemeld dat het kabinet het land kapot heeft bezuinigd. Het plan arbeidzeinzats is overigens ook van haar hand.
Misschien heeft u nog niet helemaal begrepen wat het in houd maar het komt hier op neer. Binnen afzienbare tijd in de toekomst zal de bijstand het nieuwe minimumloon gaan worden, en dit is waarom. Brussel vind dat er genivelleerd moet worden zodat we uiteindelijk meer gelijk zijn. Nu kun je de armere landen niet opwaarderen naar ons welvaartspunt ,maar je kunt de rijkere landen wel afwaarderen naar een lager welvaartspunt.
Het plan vangt twee vliegen in een klap 1 bezuinigen en 2 nivellering.
Als je je baan kwijt raakt en je werkeloosheidsuitkering is afgelopen dan maak ook jij kans om een nieuwe klant van Klijnsma te worden.
Je loopt dan ook het risico dat je een normale baan voor bijstandsvergoeding mag doen, bedrijven als tnt en hier in Rotterdam de Roteb maken al gebruik van deze mogelijkheid.

Ik ben boos.

Omdat we om de oren worden geslagen met bezuinigingen terwijl er niet bezuinigd wordt maar afgepakt. Dit kabinet bezuinigd namelijk niet het pakt ons de zekerheden af en het daarmee verdiende geld wordt met bakken tegelijk de grens over geflikkerd. 2 miljard hier vier miljard daar. als er bezuinigd zou worden dan had de (Wederom) PvdA wel tegen een nutteloos straaljagertje gestemd dan hadden we 4 miljard in de zak gehouden. Het houd niet op Postbus firma,s betalen 3 % belasting, terwijl daar vele miljarden te halen zijn. ING, ABN AMRO, DE RABOBANK. ze maken er allemaal gebruik van.
Deze banken zijn na hun casinospel overeind gehouden met ons geld hun inhaligheid valt met geen pen te beschrijven.

Ik ben boos.

Ik ben boos omdat oma op vaste tijden moet pissen en op commando graag want alle hulp is wegbezuinigd. 800 verzorgingstehuizen worden gesloten. Maar waar gaan onze oudjes heen dan? bij de kinderen in huis? nou vaak kan dat niet want en zeker niet als deze zelf al aan de grond zitten. Als we onze ouders wel in huis nemen dan worden we beloond met het korten op de uitkering als je deze hebt. Mocht men deze mantelzorg taak wel op zich nemen wie van de kinderen geeft dan zn baan op, en waar wordt de kinderopvang dan van betaalt? weer zo,n ondoordachte maatregel die zou bij rest van het grofvuil kan. In Den Haag maken ze er een sport van om dit soort dingen te bedenken.

Ik ben boos.

Ik ben boos omdat alles dubbel betaalt moet worden bv een eigen bijdrage en een basispremie. of bv autorijtuigenbelasting en de bijtelling, BTW en verwijderingsbijdrage. Dit land dat spoort niet, en onze volksvertegenwoordiging vertegenwoordigt alleen zich zelf.
Wij hier en in het land zijn het volk, Blank, zwart, bruin, geel, Homo, Hetero, Jong, Oud, Valide of invalide, Wij vragen om gehoord te worden
We vragen al heel lang Maar we blijven niet vragen een keer is het genoeg. De dag dat we stoppen met vragen komt steeds dichterbij.

Ik ben boos.

Omdat ik leef in een land van schuldcreatie, de staatsschuld loopt met de minuut op en het geld uitgeven gaat maar door de enige die hiervoor de rekening betaalt is de burger. Dit land creeerd schuld opgedragen door Brussel wij als burger hebben daar geen enkele zeggenschap over. Hoe vaak heeft de burger al niet gevraagd om een referendum over wel of niet in de EU, maar nee daar zijn we te achterlijk voor. Hoe eerder we ons lidmaatschap opzeggen bij deze witteboorden maffia groep des te beter dat is voor de bevolking. Wij willen niet langer betalen voor ieder zinloos oorlogje dat jullie verzinnen of uitlokken.
Ondertussen heeft europa zn pijlen gericht op de oekraine het gaat hier dan ook om het belang van de gaspijpleidingen niets meer en niets minder. wij Nederlanders willen helemaal niet dat jullie daar geld heen gaan pompen want wij hebben geen geld we zijn tenslotte aan het bezuinigen weet u nog wel. Maar dit kabinet heeft een gat in zn hand zo groot als een voetbal. De EU rooft systematisch onze landen leeg opzettelijk en zonder schaamte.

Ik ben boos.

Dit keer op de VVD of te wel" Voor Velen Deportatie" zoals de partij zichzelf met de heer Teeven voorop ook steeds vaker profileert.
Vanaf 1 maart kan er zomaar en zonder aanleiding binnen gestapt worden in ieder huis mocht men u ergens van verdenken. niets gaat de VVD en Fredje te ver zelfs de universele rechten voor de mens worden volledig aan de welbekende laars gelapt. Als ik nadenk over zijn plan dan bekruipen mij gevoelens van de jaren 40, een kliklijn om je buurman te ver -raden, overal mag worden gekeken, in kasten, in je laden, in je schuurtje, op je zolder, aufmachen und ausweis bitte, de razzias zijn terug van weg geweest het is te schandalig voor woorden. Deze man hoort geen leiding te geven deze man is een gevaar voor alles wat onze ouders hebben bevochten.
Uit eindelijk zal onze boosheid een uitweg zoeken en vinden het begin daarvan staat hier want we zijn het zat, we zijn het zat om te horen dat we aan het eind van ons geld weer een stuk maand over hebben . we zijn het zat om gestraft te worden als we iets niet meer kunnen betalen en daardoor een zelfs hoger bedrag moeten betalen.
We zijn het zat om te zien dat managers beloont worden voor slecht presteren, meer dan zat zijn we de leugens van het kabinet RUTTE2.
We zijn het zat omdat er niet geluisterd wordt en omdat we niet langer vertegenwoordigd worden. We willen een einde aan de afbraak van ons sociale stelsel, en een einde aan de afbraak van de zorg, we eisen een einde aan de diefstal uit onze pensioenpot.
En we eisen de zorg terug voor onze ouderen.
Dit kabinet en voorgaande kabinetten hebben ons de woestijn van Europa in geleid nu willen we graag het koppige Nederland terug, het Nederland dat is opgebouwd door onze oma,s en Opa,s en onze ouders. We willen echte banen terug en geen arbeideinzats . Iedere week en iedere maand zullen we daar voor vechten het liefst met woorden tenzij het niet anders meer kan. Ikzelf heb een wens en dat is dit:

Toekomst.

De toekomst ik verlang ernaar, daar gloort hoop, een bekeken horizon vanaf het strand.
Misschien zal het dan beter zijn, een toekomst waar grenzen verdwijnen en mensen kunnen delen.
Een toekomst die geregeerd wordt door liefde en vrijheid.
Daar waar geld z,n waarde verliest, maar waar mens en natuur waardevoller blijken te zijn dan goud.
Daar waar men het woord harmony zal verkiezen boven het woord economie.
Samen zal daar niet langer een woord zijn maar een basis van bestaan.
Het is de toekomst, en daar zijn we geëvolueerd, daar begrijpen we elkaars gedachten zonder een woord te spreken.
Hier is vooruitgang bezig en die wordt afgemeten in compassie en ze wordt gesproken door het hart.
In mijn toekomst wordt geluisterd naar de wereld en niet naar het kreunen van een bank.
De toekomst die ik voel brengt niet de pijn van oorlog, maar het genot van respect en liefde voor elkaar.
juist begrip en empathie zijn veel belangrijker dan strijd en haat , ieder mens is hier belangrijk en dieren essentieel en het leven op deze aarde maakt alles tot een geheel.
De geschiedenis doet mij huiveren en daarom kijk ik niet graag terug, liever verlang ik naar de horizon want daar vang ik een glimp op van de toekomst.
De toekomst die ons allen toekomt.

Joomla templates by a4joomla