Ik maak me zorgen om jou, om mij, om de dieren, om alles wat leeft.
En ik vraag me af of jij je ook zorgen maakt?

Als we onze regering laten gaan dan zullen ze ons willens en wetens in een oorlog proberen te storten onder valse voorwendselen. Wij als mensen kunnen het tij der vernietiging keren, want de politiek zal het niet doen.
Hoe vaak in onze levens hebben we de woorden gehoord "DIT NOOIT MEER" maar politici zijn kort van memorie en creëerden voor ons leugen, gevoed door de media.

Wij hebben helemaal geen vijand dus waarom die constante oorlogstaal?
Wil jij je zonen en dochters offeren voor het grootkapitaal? Voor weer een oorlog waarin niets te winnen valt? Waarom?

Het is mooi makkelijk praten maar de realiteit van oorlog is niet romantisch he, er zijn geen winnaars alleen verliezers en denk alsjeblieft niet dat het zich alleen daar zal afspelen want dat is simpelweg niet zo. Vele vele slachtoffers zal dit met zich meebrengen aan alle kanten, mensen die beschadigd raken en verminkt voor het leven. Maar er zal geen politici in de voorste linie lopen, daar hebben ze jou en mij voor nodig.

Alsjeblieft laten we ons als mensen sterk maken voor vrede en onze politici proberen in te laten zien waar ze mee bezig zijn, niet als de eerste kogels verschoten zijn, maar nu.
Oekraïne is GEEN Europa, maar men wil er wel een krijgsmacht heen sturen. Verhalen over dienstplicht steken de kop op, want men heeft kanonnenvoer nodig.

Wat bezielt deze mensen?
Macht en geld zijn hun drijfveer.
Veroordeel het wapen gekletter, want oorlog wilden we toch nooit meer?
Ik kies voor vrede, ik kies voor het leven, ik kies voor liefde.

Maar als onze regering blijft uitdagen dan zullen jij en ik daar de bittere vruchten van plukken.
Wij worden niet bedreigt, wij zijn degenen die dreigen.
Zeg NEE tegen oorlog NU.

Joomla templates by a4joomla