Naar m'n beste vermogen heb ik geprobeerd mensen enigszins wakker te maken. De een pakt het op de ander veegt z'n reet er mee af. Ik stop er dan ook mee.

Misschien interesseert het je niks of misschien is men masochist van oorsprong, misschien interesseert ook je medemens je niet of je doet gewoon alsof. Wat kan het jou tenslotte schelen dat de kinderen van de buren zonder eten naar school gaan. Wat interesseert het jou dat de lucht zo vol zit met strepen dat je de felle zon amper ziet.

Misschien maakt het je ook niet uit dat mensen op straat worden gezet en soms in tentjes in het bos wonen. En waarom zou het je interesseren dat de EU je vrijheid steeds verder beperkt en een oorlogje wil beginnen. Morgen is het Bevrijdingsdag, met een vet festival maar wat vier je dan?
Ben je werkelijk vrij? Of ben je vergeten wat het woord betekend.

Denk je dat de huidige politiek iets bijdraagt aan vooruitgang? Of heb je het gevoel dat je steeds meer ontnomen wordt. Maar he wat kan het je schelen, waarom zou je op komen voor jezelf of voor een ander. Je hebt tenslotte nog te eten. Dit is de tijd van vermaak en de andere kant op kijken maar uiteindelijk zul jij ook te maken krijgen met een verschuivend paradigma alleen kon het dan wel is te laat zijn om er nog iets aan te doen. Onwetendheid is geen excuus want je was gewaarschuwd. Neem vandaag en morgen is de tijd voor wat wereldbeschouwing en introspectie, want een voedselbank is geen bank.
Van 35 eu per week kun je niet leven, je gaat gewoon nog net niet dood. Is het nieuws wel nieuws? En is het voedsel in de super wel datgene wat je voed? Heb je echt twee auto's nodig en drie televisies nodig.
Of wordt je gelukkig van de kleine dingen in het leven en menselijk contact. Ik heb geprobeerd om je wakker te maken, het enige wat jij moet doen is je ogen openen.

Vraag jezelf af ben ik deel van de oplossing of deel van het probleem.
Onderzoek zelf en vind de waarheden overal om je heen.
Laat je niet leiden maar neem de leiding.

Ronald

p.s.: opmerking van beheerder: Ronald is het zat die al die tijd achter Landelijke Demonstratie 2013 geprobeerd heeft om de mensen te overtuigen. Het gaat hierin niet over of Ronald stopt binnen Landelijke Demonstratie 2013 of dat Landelijke Demonstratie 2013 stopt. Maar het is gewoon onbegrijpelijk dat er zo weinig mensen te bewegen zijn als het om de verslechtering van het beleid in Nederland gaat.... Mensen sta op en sluit je aan.

Joomla templates by a4joomla