Er s genoeg geld!

Meer
10 jaren 2 maanden geleden - 10 jaren 2 maanden geleden #294 door Tilasmi
Er s genoeg geld! werd gestart door Tilasmi
Mensen, Ik weet dat dit een moeilijk onderwerp is voor velen van jullie. De crisis is nog niet aan zijn eind. Binnenkort gaat er een grote bank ergens in de wereld vallen, en hoeveel Nederland ook bezuinigt, we gaan allemaal naar het niveau van Griekenland.

Dit is een FEIT.
Wat er mis is? Ons geld systeem is mis. Banken maken geld uit het niets... en dan bedoel ik niet de centrale bank zoals het ECB. Ik bedoel banken als de RABO bank, het ING en de ABNAMRO. Elke Euro ECHT geld mogen ze 33 keer uitlenen. Horen jullie dit goed?! ELKE EURO MOGEN BANKEN 33 MAAL UITLENEN. En over dat geld UIT LUCHT GEMAAKT, geld dat is ontstaan zodra een lening wordt afgesloten, over dat NIKS geld, digitaal zomaar gemaakt geld dat op je bankrekening verschijnt als je geld leent, daar moet je RENTE over betalen. JA! Hoor het goed! Een groepje OUDE LULLEN, een ELITE mag geld uit niks maken en daar rente over vragen. Mag jij dat? Nee, als jij dat doet ga je de gevangenis in.

Wat het gevolg is van dit systeem is dat een kleine groep mensen steeds rijker wordt en de rest ALLES aan het verliezen is. Kijk maar. Vandaag hebben 85 mensen meer dan de helft van de wereld bevolking. En kijk nu niet iedere keer naar die bank directeuren. Die zijn in dienst van de EIGENAREN van de banken. De eigenaren zijn aandeelhouders. Een bank heeft 2 lagen aandeelhouders. Degene die de bank hebben opgezet, zoals de koningshuizen en de oude rijke families. Deze kunnen NOOIT verliezen. De tweede laag bestaat uit kleine aandeelhouders. Die kunnen moeilijk verliezen, maar moeten nu van de EU ook dokken als een bank valt...

Waarom hoor je hier zo weinig over? Omdat niemand er over MAG praten. Er wordt streng gekeken naar alle economen, dat ze dit niet bekend maken. Dan raken ze hun baan kwijt en dan mogenlijk ook hun huis... En universiteiten? Die zitten ook allemaal in de schulden. Een bank mag een schuld per direct inbaar maken, wat het faillissment van welk bedrijf of in dit geval opleiding inhoudt.

Wat ik hiermee wil zeggen dat er GENOEG geld is als we naar een ANDER systeem over stappen. Dat systeem is er al. Het is uitgedacht en uitgewerkt. Als er IETS is dat we moeten eisen is een nieuw systeem... Een RENTEVRIJ systeem. Waarom rentevrij? Als je nu kijkt hebben we een inflatie van ca 2% en een rente van rond de 1%. We verliezen dus als we het geld op de bank laten staan... Bij een rentevrij systeem is er GEEN inflatie EN geen rente.. Zie je hoe we gepiepeld worden?! We moeten WAKKER worden. We moeten dit samen gaan bestuderen, en er een duidelijk punt van maken dat de oligargie, de paar rijken die bepalen wat de regering wel en niet mag doen, dat we HUN macht aan banden leggen. Het zal niet makkelijk gaan. Ze bezitten bijna alles wat we denken dat we hebben. Ze hebben de macht over de media en bijna alles wat je kan bedenken. Zij maken de wetten. Kijk maar hoe raar onze regering doet. We wilden niet de EU inen we gaan toch... en al die wetjes waar we van staan te kijken, kruiden mogen niet meer als medicatie verkocht worden? Mensen zonder werk verplicht werken... terwijl er geen werk is... We moeten dit moeten dat... en we hebben steeds minder... 18 huis uitzettingen per dag. 1.000.000 huishoudens heeft meer dan 3 maanden hypotheek achterstand... Hoe lang houden we dit nog vol? En als we toch alles aan het verliezen zijn, waarom staan we niet ALLEMAAL OP!!! NU! Klaar met die dieven en bloedzuigers. Dit is ONS land. WIJ zijn het die de economie doen draaien, want WIJ WERKEN! Die idioten aan de top zijn aan het gokken met ONS geld! KLAAR NU! Wordt WAKKER!

Bijlagen:
Laatst bewerkt 10 jaren 2 maanden geleden door.

Please Inloggen to join the conversation.

Moderators: aadvanhBryan
Tijd voor maken pagina: 0.242 seconden
Joomla templates by a4joomla