NSS: files tot 500 kilometer !!!! En dan zeiken er mensen over 7-3 acties

Meer
10 jaren 1 maand geleden #508 door ietje
Als mensen tijdens de nucleaire top (NSS) in Den Haag toch gewoon met de auto naar hun werk in de Randstad rijden, is de kans groot dat er files ontstaan die dubbel zo lang zijn als anders. De totale lengte kan oplopen tot 400 tot 500 kilometer.





Die voorspelling deed Pieter van der Veen, NSS-projectleider bij Rijkswaterstaat, donderdag tijdens een informatiebijeenkomst over de verkeersmaatregelen die zijn genomen in verband met de top, die maandag begint. Vooral aan de Wassenaarse kant van Den Haag komt een woud aan informatieborden. De kans is groot dat daardoor meer ongelukken ontstaan. Allerlei hulpdiensten staan dan klaar die problemen zo snel mogelijk op te lossen.

In verband met de top wordt iedereen al lange tijd aangeraden thuis te gaan werken of anders het openbaar vervoer te nemen. De Nederlandse Spoorwegen zetten daarom lange treinen in. Omleidingen kunnen in het ergste geval al in Groningen en Eindhoven worden aangegeven. „Wie van daaruit bijvoorbeeld naar Rotterdam wil en het is daar te druk op de wegen, dan geven we dat daar al aan”, aldus Van der Veen.

www.telegraaf.nl/binnenland/22409157/__5...e_tijdens_top__.html
Bijlagen:

Please Inloggen to join the conversation.

Meer
10 jaren 1 maand geleden #509 door ietje
En dat is nog niet alles, de ellende begin nu ook al een dag eerder.

Verkeershinder Den Haag begint dag eerder

Weggebruikers moeten vrijdag al rekening houden met grote verkeershinder in Den Haag, vanwege de nucleaire top begin volgende week.

''Een dag eerder dan gepland, wordt de belangrijke doorgaande route afgesloten langs het World Forum waar de top wordt gehouden'', laat de ANWB donderdag weten.

Het gaat om de President Kennedylaan, de Johan de Wittlaan en de Professor B.M. Teldersweg tot Madurodam.


www.nu.nl/binnenland/3731595/verkeershin...gint-dag-eerder.html

Please Inloggen to join the conversation.

Moderators: aadvanhBryan
Tijd voor maken pagina: 0.220 seconden
Joomla templates by a4joomla